Kontakt

Tøv ikke med at tage fat i os for en uforpligtende snak om dine muligheder for digital markedsføring, kommunikation og strategi - det koster ikke noget at spørge. Vi glæder os til at tale med dig.

...

Trine Ørskov

Direktør og partner

Jeg er uddannet i virksomhedskommunikation på Handelshøjskolen og har de seneste 15 år haft fingeren på pulsen i forskellige virksomheder, hvor min hverdagskost har bestået af kommunikation, markedsføring, e-handel og forretningsudvikling. Jeg kender bl.a. rejsebranchen og køkkenbranchen indefra og senest har jeg været 7 år i modevirksomheden BESTSELLER, inden jeg tog springet om på den anden side af disken i bureauverdenen. Mit arbejdsliv begyndte, da www var noget, vi skulle lære at stave til. I dag er udgangspunktet digitalt, og jeg har erfaret, at succes tilfalder dem, der skaber sammenhæng imellem de mange touchpoints, hvor de møder deres kunder.  

Telefon: 42 76 97 47 
Email: trine@groogco.dk

 

Anders Harboe

Tekstforfatter og filminstruktør

Jeg er idémager med mange års erfaring som projektleder og iværksætter. Jeg er uddannet på Journalisthøjskolen i Aarhus og på Københavns Universitet, hvor jeg studerede historie og formidling. Hos Gro&Co skriver jeg e-mail-marketing, som modtagerne læser og reagerer på og producerer brandingfilm med budskaber, der er til at forstå. Mine tekster og film handler om mennesker, virksomheder, fællesskaber og de idéer og produkter de skaber. Jeg har i 2020 produceret en række kampagnefilm for en ungdomsskole. Kampagnen havde til formål at rekruttere nye studerende. Det lykkedes! For første gang i 6 år fik skolen øget optaget. Det er min erfaring, at unikt indhold skaber fremgang og omsætning.

Telefon: 28 96 54 44
Email: anders@groogco.dk