Det du skal tænke over, er at du kun køber et medlemskab her, hvis du virkelig vil engagere dig i det – ellers lad være.

Ok, så er der også nogle ting med småt – de kommer her:

Alt i shoppen kommer fra

ClickStarter A/S
CVR: 33782594
Petersmindevej 10
6900 Skjern

Har du spørgsmål, sender du dem bare direkte til mail@clickstarter.dk, eller ringer på 27 11 28 48.

Alle priser er i danske kroner (DKK) og inklusiv moms.

Du kan betale med Dankort, VISA/Dankort, VISA/Electron, MasterCard, JCB, UnionPay og AmericanExpress

dankort_28

BEMÆRK, at Maestro og Visa Electron IKKE Kan bruges til abonnementsbetalinger.

De data, du sender i forbindelse med køb med betalingskort, er altid krypterede og bliver ikke gemt i vores system. Har du tidligere handlet i shoppen, men har skiftet kort, skal du være opmærksom på at få dine data rettet.

Abonnementsbetingelser

Abonnerer du på produkter fra ClickStarter A/S, foregår det via månedlige betalinger og uden anden binding end muligheden for at opsige abonnementet via dit login til din personlige administration på websitet. Abonnementsordningen er løbende, hvilket betyder, at du selv skal opsige det. Du kan ikke bytte eller få pengene retur for abonnements-produkter.

Når du køber et abonnement, vil der blive sendt en ordrebekræftelse via mail.

Du vil også kunne se dine kvitteringer for abonnementet i din personlige administration på websitet.

Du kan købe et abonnement for 3 måneder ad gangen. Du betaler for alle 3 måneder på en gang.
Abonnementet fortsætter med at trække penge hver 3. måned, indtil du aktivt stopper det.

Du kan stoppe abonnementet via din personlige administration på websitet.

Skifter du kort, skal du købe et nyt abonnement ved udløbet af dit eksisterende abonnement.

Betalingsbetingelser og fortrydelsesret for fysiske og online produkter

Du køber et digitalt medlemskab og har derfor ikke de normale 14 dages fortrydelsesret, da det er et digitalt produkt.

Køber du et fysisk produkt, fx en hardcopy bog, så har du de normale 14 dages fortrydelsesret og 2 års reklamationsret.

Betaler du for et kursus, er din tilmelding bindende. Afbud indenfor 8 dage af kursusstart medfører ingen refusion – tilmelder du dig et kursus magen til senere, kan du få 50% rabat på det kursus. Afbud op til 8 dage før kursusstart vil 90% blive refunderet – de sidste 10% bliver taget som et administrationsgebyr. Husk, at du ved afbud altid kan sende en anden deltager – også helt ned til sidste øjeblik.

Du får en mail med kvittering for det du har købt – det er dit ansvar at gemme den.

Handler du online-produkter, bliver de leveret til dig via e-mail med for eksempel et link til videre download. Der gå typisk kun få minutter, fra du har betalt, til du har produktet via e-mailen – men i sjældne tilfælde går der længere tid, så vær tålmodig. Går der mere end en dag, så tjek dit spamfilter eller skriv venligst til mail@clickstarter.dk. Levering af fysiske produkter sker i løbet af 5-14 hverdage.

Du kan ikke bytte eller få pengene retur for online-produkter. Fysiske produkter har du to ugers returret på mod fremvisning af kvittering, og er produktet uåbnet og intakt, kan du få pengene retur. Udgifter i forbindelse med returnering sker for din regning. Er produktet beskadiget, når du modtager det fra ClickStarter A/S, har du ret til at få et nyt tilsvarende produkt uden yderligere omkostninger.

Alle rettigheder til leverede online- og fysiske produkter tilhører ClickStarter A/S og må hverken kopieres eller distribueres. Ved citater fra produkterne skal kilden angives. Ved køb opnås licens til at benytte det købte produkt inden for én husstand.

Du får en e-mail med en kvittering for det, du har købt. Det er dit ansvar at gemme den.

Rettigheder

ClickStarter A/S har alle rettigheder til de leverede online produkter og alt materiale, trykt og elektronisk, som stilles til rådighed under til kurser, workshops og sparringssessions. Ved køb får du personlig brugsret til produkter og materialer, hvilket vil sige, at både investeringen, glæden og indsigten er din og målrettet din egen brug. Behandl derfor din investering med fortrolighed og lad være med at udlevere, kopiere eller videregive den til 3. part.

Produkter og materialer må ikke anvendes til andre formål end det, de er købt til og slet ikke på en måde, der konkurrerer med ClickStarter A/S, ligesom ClickStarters navn eller uddrag af materialer og produkter ikke må bruges uden skriftlig tilladelse af ClickStarter A/S.

Copyright og rettighederne til produkterne tilhører ClickStarter A/S ©.